Porovnanie účinku injekcie bez ihly a injekcie ihly.

Použitie vysokého tlaku na uvoľnenietekuté liekyz mikrootvoru na vytvorenie ultrajemnej kvapaliny
prúd, ktorý okamžite preniká pokožkou do podkožného tkaniva.Tento spôsob vstrekovania nahrádza
tradičná injekčná striekačka s ihlou, táto injekčná metóda výrazne zníži bolesť v porovnaní
s injekčnou ihlou
1
Rozsah použitia: Klinický výskum účinnosti a bezpečnosti diabetikov pri kontrolecukru v krvi u pacientov s cukrovkou 2. typu.Bezihlová injekcia inzulínu môže priniesť lepšieinjekčné skúsenosti a terapeutický účinok u diabetických pacientov, čo prináša dobré správy.pacientovpo injekcii inzulínu nedochádza k subkutánnej indurácii a riziku hypoglykémienezvyšuje.
Podľa štatistík Medzinárodnej federácie IDF v roku 2017 sa Čína stalakrajina s najrozšírenejším výskytom cukrovky.Počet dospelých s cukrovkou (20-79rokov) dosiahol 114 miliónov.Odhaduje sa, že do roku 2025 bude celosvetový počet diabetikovpacientov dosiahne minimálne 300 miliónov.V liečbe cukrovky je inzulín jedným z najviacúčinné lieky na kontrolu hladiny cukru v krvi.Pacienti s diabetom 1. typu sú odkázaní na inzulínudržať si život a musí používať inzulín na kontrolu hyperglykémie a zníženie rizika cukrovkykomplikácie.U pacientov s diabetom 2. typu, keď sú perorálne hypoglykemické lieky neúčinné respkontraindikované, inzulín je stále potrebný na kontrolu hyperglykémie a zníženie rizika diabetu
komplikácie.Najmä u pacientov s dlhším priebehom ochorenia je inzulínová terapia najviacdôležité alebo dokonca nevyhnutné opatrenie na kontrolu hladiny cukru v krvi.
Štúdie ukázali, že injekcia inzulínu bez ihly môže zvýšiť rýchlosť absorpcie krátkehopôsobiaci alebo rýchlo pôsobiaci inzulín, čím sa hypoglykemický účinok inzulínu v tele približuje kfyziologické hypoglykemické vlastnosti inzulínu.Výskyt nežiaducich reakcií primiesto vpichu, ako je škrabanie a indurácia, sa výrazne zníži a spokojnosť pacienta jevyššie, čo pomáha zlepšovať komplianciu pacientov s liečbou a zlepšovať sebadôveru pacientovúrovni riadenia.

Čas odoslania: september 09-2022